De senaste åren har tavelväggar blivit otroligt trendiga. Genom att sätta upp många snygga tavlor kan du förvandla ditt hem. För att intrycket inte ska bli för plottrigt är det dock viktigt att designa tavelväggen ordentligt. Här hittar du de tre bästa tipsen.

1. Ha ett tydligt tema

Grunden för en snyggt designad tavelvägg är att ha ett tydligt tema. Undvik att sätta upp alla möjliga tavlor och motiv eftersom det ger ett kaosartat intryck. Välj istället snygga posters i ett och samma tema. Hos Desenio Outlet hittar du prisvärda posters med massor av olika motiv. Välj mellan barnmotiv, svartvita fotografier och fotokonst. I denna outlet butik hittar du billiga prints för alla smaker. Alla tavlor och posters är till halva priset vilket gör att du kan experimentera dig fram för att hitta det tema som passar dig. Exempel på populära teman är en specifik färg, svartvita motiv och naturmotiv. Välj det som passar din smak bäst och håll dig till det.

2. Välj olika storlekar

För att skapa dynamik kan du med fördel välja tavlor och prints i olika storlekar. Se dock till att hänga dem symmetriskt eller låta dem ha samma sorts ramar för att ge ett harmoniskt intryck.

3. Våga olika höjder

Våga vara kreativ när du designar din tavelvägg. Många hänger sina tavlor i ögonhöjd, men du kan skapa häftiga effekter om du exempelvis hänger tavlorna längre ned på väggen. Se dock till att de mindre tavlorna hängs högre upp så att det är möjligt att se motivet.